NETOP NU OPTAGER HERFØLGE TAEKWON-DO SKOLE NYE ELEVER

Vi optager elever til følgende hold:
  • De Små Tigere 2 - kl. 16:30-17:20 - (piger & drenge 6-9 år) - HELT NYT HOLD
  • Spirerne - kl. 16:45-17:15 - (piger & drenge 4-5 år) - INTRO TIL TAEKWON-DO FOR DE MINDSTE
  • Tiger 2 - kl. 17:30-18:30 - (piger & drenge 10-15 år) - BEGYNDER HOLD
  • Voksne 2 kl. 17:30-18:30 - (kvinder & mænd 16 år og op) - BEGYNDER HOLD
Træn gratis og uforpligtende i 2 uger og prøv om traditionel Taekwon-Do og Herfølge TKD Skole er noget for dig eller dit barn.

Bestil altid din første gratis prøvetræning, ved at sende en mail -> GRATIS PRØVETRÆNING

VIGTIGT
Vi anbefaler at børn til De Små Tigere og Spirerholdt, starter med at komme og kigge på og se skolen, før de træner med.
Send en e-mail via GRATIS PRØVETRÆNING herover og lad os vide hvornår det passer jer at kigge forbi.

Hjælp os ved at skrive følgende oplysninger i din e-mail, når du bestiller prøvetræninger:
  • Navn
  • Alder
  • Hold og tid
  • Skader eller særlige hensyn
  • Eventuel tidlgere erfaning
Man skal have gennemført alle 4 prøvetræningerne og fået grønt lys af instruktører, før man tilmelder sig et hold.

Nævnte hold er hold for begyndere og let øvede elever.
Der differentieres i træningen og træneren viser altid hensyn til de nye.
Så længe du har mod på det, har et åbent sind, er tålmodig med dig selv og din krop, så er det let at komme igang og lære Taekwon-Do.

Vi træner på bare tæer, så det eneste du behøver for at komme i gang er en T-shirt, et par lange løse træningsbukser og en drikkedunk.

Læs mere om de forskellig hold og vores Taekwon-Do træninger under INFO i Topmenuen

Bestil din gratis prøvetræning ved at sende en mail nu - klik på -> GRATIS PRØVETRÆNING