HTS kan bruge din støtte - giv en hjælpende hånd.

Velkommen til Forældre Støtte Gruppen på Herfølge Taekwon-do Skole - i daglige tale FSG.

Formålet med en forældre-gruppe er, at give en hjælpende hånd i forbindelse med Events, som gradueringer / camps / weekend-træninger / fælles arrangementer, samt øvrige sociale begivenheder.

Gør en forskel og få mere kvalitetstid med dit barn.

Du forpligter dig ikke til noget fast eller bestem. Tanken er at du giver en hånd, et par timer, en gang i mellem og når det passer dig.

Ideen med forældre gruppen er at vi går ind og støtter i de forskellige opgaver for at aflaste instruktører og skolens bestyrelse. Dermed kan der blive mere kvalitets tid til både instruktører og elever.

Forældre gruppen er en frivillig og ulønnet gruppe.

Der er ingen tidsbestemt binding for din deltagelse, og du kan til enhver tid melde fra hvis du ikke ønsker at deltage længere.

Yderligere oplysninger og henvendelse kan ske til Susan Hansen, Mail: bisse@webspeed.dk eller mobil 51 33 43 55

Susan Hansen
FSG HTS